“Ovako moramo igrati”

Screenshot/Youtube

Raptorsi su okrenuli seriju, i nakon ubedljive pobede (125 – 89) sada vode sa 3-2 u pobedama, i samo jedan trijumf deli ih od velikog finala.

Samo u prvoj deonici noćašnjeg duela videli smo egal borbu, da bi u drugoj četvrtini Raptorsi pregazili 76erse (37 – 17), i tako već na poluvremenu stekli +21 prednosti koja je bila ključna.

Najefikasniji kod pobednika bio je Pascal Siakam sa 25 poena i osam skokova, Leonard je brojao do 21, a dodao je i 13 skokova za double double te četiri asistencije i dve ukradene lopte. Lowry dao je 19 poena, a Mark Gasol 17 poena.

Jimmy Butler bio je najefikasniji sa 22 poena kod 76ersa, Harris je dao 15. Naš Boban Marjanović igrao je šest i po minuta i postigao šest poena uz dva skoka.

Leonard je odigrao najslabiju utakmicu u ovoj seriji. Ne zato što je on pretjerano loše igrao, nego jer prvi puta nije bilo potrebe. Ostatak Raptorsa je napokon odigrao odlične utakmice, te su svi pridonijeli. Počevši od Gasola i Lowrya, preko Ibake koji je čak i razbio glavu.

-“Ovo je pravi način. Volim kada ovako igramo. Mislim da i momci s klupe sigurno žele dati svoj doprinos, a ne samo gledati mene Kylea i Pascala kako igramo. “- izjavio je junak ove serije nakon utakmicu. Ovim razbijanjm prišli su korak bliže prolazu, a prema svemu sudeći imati ćemo veliki dvoboj Giannisa i Leonarda u Finalu!

1 Trackback / Pingback

  1. NBA Play off: Lagane večeri za Raptorse i Nuggetse - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*