“Slatki” ponovio uspjeh

screenshot

Najbolji šesti igrač Lige, drugu godinu zaredom, je Lou Williams. Sweet Lou je igrao gotovo na jednakoj razini kao i prošle sezone, možda čak malo i bolje te je uveo Clipperse u playoff. Iako se ne “broji” zadao je ogromne probleme Warriorsima u playoffu, tako da možemo reći da je s tim nastupima samo potvrdio ovu nagradu.

Lou je bio prva napadačka opcija u izbalansiranoj ekipi Clippersa, postizao je točno 20 poena u prosjeku, uz 5,4 asista. Startao je u samo jednoj utakmici, a u sezoni je čak 2 puta prelazio 40 poena. Wolvesima je ubacio čak 45 poena, dok je protiv Russa, PG-a i ekipa stao na okruglih 40.

Lou je ovo treći puta u karijeri da uzima nagradu za 6. igrača, a jedini kojemu je to još pošlo za rukom je legendardni Jamal Crawford. Također jedini je u Mchalea i Schrempfa uzimao ovu nagradu dva puta zaredom.

Nepravedno bi bilo izostaviti i njegovog suigrača Harrella koji je također davao ogroman impusl kada god bi ušao s klupe. Unosio je strašnu energiju u igru Clippersa, te u ovom dvojcu imaju sigurno najbolji duo s klupe u Ligi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*