Kraljevi doniraju!

BasketballSphere

Pomoć u borbi protiv pandemije stiže sa svih strana. NBA košarkaši već neko vrijeme doniraju sredstva svojim materinjim zemljama za borbu, a i naši Kraljevi su odlučili pomoći. Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović, članovi Sacramento Kingsa donirali su medicinsku opremu, maske, respirator i sve što je potrebno.

“Želim da zahvalim hrabrim medicinskim radnicima svakog dana naporno rade na lečenju obolelih od koronavirusa. Znam da ćemo uskoro prebroditi ovo teško vreme, zajedno”, rekao je Bogdanović na službenoj stranici Sacramento Kingsa.

Donaciju su odradili preko udruge svog predsjednika Vlade Divca. Fondacija njegove supruge i Vladeta pomaže potrebitima još od 2007. godine, a iza bračnog para je preko 30 godina humanitarnog rada.

“Stravičan uticaj ove globalne pandemije je poražavajući i naša srca su sa svakom osobom koja je pogodjena ovom krizom… Ana i ja smo počastvovani što se pridružujemo kolegama iz Kinga kako bismo poslali respiratore, zaštitne maske i medicinsku opremu i pomogli herojima – zdravstvenim radnicima i pacijentima”, naveo je generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*