NBA priče: Srđanovih 13 bisera vrednih vaše pažnje

“Daniel i Ozzie Silna.

Dobro zapamtite ova imena ako se u bilo kojoj varijanti bavite menadžerskim poslovima.

Braća Silna su poznata po NAJBOLJEM UGOVORU U ISTORIJI SPORTA ikada napravljenim. I naravno, cela priča je vezana za NBA i ABA ligu.”

*****

Ovako počinje jedna od trinaest zanimljivih NBA priča koju je priredio naš kolega Srđan Nikolić. Srđan, inače vrstan poznavalac i pasionirani ljubitelj košarkaške igre i NBA, neko je sa kim naš sajt sarađuje od samoga početka. Njegovi tekstovi, postovi i analize koje je objavljivao bilo na Aktualcu bilo na drugim mestima uvek su pedantno rađene, zanimljive su za čitanje, analitički britke, i čitaocu otkrivaju neke do tada nepoznate podatke ili uglove.

Tako je Srđan ispričao i ovih 13 priča.

Od Saše Danilovića i Rexa Chapmana, preko najboljeg ugovora u istoriji sporta, Twyman–Stokes Teammate nagrade, Mamber, mukama Pacersa, šestog igrača i mnogih drugih priča, do Celta, Dallasa, Bucksa, ova će vam knjiga držati pažnju.

Nadamo se da je ovo samo početak, i da će nas Srđan kao i drugari sa Aktualca i dalje uveseljavati novim i iznova zanimljivim NBA pričama.

 

Saradnja sa Srđanom i Aktualcem

Naš sajt Ostatak sveta već četvrtu godinu, od svoga nastanka, sarađuje sa Srđanom i sajtom / FB stranicom Aktualac. Ovo su neki od tekstova koje smo prenosili i koji su bili vrlo čitani:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*