Herrojstvom do pobjede

Screenshot/Youtube

Kakva utakmica za rookiea Miamia Heata Tylera Herroa. Mladi bek s Kentuckya odigrao je utakmicu karijere i doveo Heat do 112-109 pobjede i vodstva od 3-1 u seriji.

Utakmica je bila u egalu cijelo vrijeme, te se niti jedna ekipa nije previše odvojila. Na odmor Heat je otišao s pet poena prednost,no na krilima probuđenog Tatuma koji je sve svoje poene ubacio u drugom poluvremenu, stižu rezultat. Na kraju, bacanjima prvo Herroa, onda Butlera Heat je održao prednost i došao do vrijedne pobjede koja možda znači i prolazak u Finale.

Herro je bio fantastičan. Meč je završio sa 37 poena, prvi puta da je neki rookie ubacio 37+ poena u playoffu još od legendarnog Magica Johnsona 1980. godine. Zanimljivo je da je Herro u ovogodišnjem playoffu svaki puta ubacio dvoznamenkast broj poena, a oborio je i rekord legende Heata Dwyane Wadea koji je kao rookie ubacio 27 poena u doigravanju. Također postao je najmlađi igrač u povijesti Lige koji je ubacio minimalno 30 poena u doigravanju.

Standardno dobar je bio Dragić sa 22 poena, dok je Butler dodao 24. Tatum je na kraju u drugom dijelu ubacio 28 poena uz 9 skokova, Brown je ubacio 21, dok je Kemba stao na 20 poena.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*