Meč lopta za Lakerse

screenshot

Los Angeles Lakersi poveli su sa 3-1 u seriji protiv Nuggetsa sinoćnjoj 114-108 pobjedom. Taj rezultat se dosada pokazao kao najgori po protivnike Nuggetsa, hoće li i Lakersi tako završiti?

Četvrta utakmica je konstantno bila u egalu. Niti jedna ekipa nije ostvarila osjetniju prednost. Na poluvremenu Lakersi su imali pet poena prednosti, a na ulazu u posljednju četvrtinu samo tri. Uspjeli su Nuggetsi doći na -1 ali to je bilo najbolje što su mogli. Kada god bi ozbiljno zaprijetili, Lakersi bi stisnuli u obrani i kontrirali na drugoj strani.

Nuggetsi su u ovogodišnjem playoffu bili čak šest puta pred eliminacijom. Kada igrate protiv njih izgleda da je 3-1 najopasniji rezultat. Ipak Lakersi su izrazito iskusna ekipa predvođena Lebronom. Pitanje je mogu li Nuggetsi izvući još malo snage i vratiti se još jednom u seriju?

Za Lakerse Davis je ubacio 34 poena, Lebron je dodao 26 uz 9 skokova i 8 asista. U redovima Nuggetsa Murray je ubacio 32 poena uz 8 asista, dok je Jokić dodao 16 uz  7 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*