Čovjek iza najboljeg napada Lige

Fansided

Houston Rocketsi su okrenuli novi list. Morey više nije GM, D’Antoni više nije trener. Prije nekoliko dana imenovali su novog glavnog trenera. Bivši pomoćni trener Mavsa Stephen Silas dobio je posao. Ovo će mu biti prvi angažman kao glavni trener, naslijedio je svog oca Paula Silasa koji je imao sjajnu igračku, a nakon toga i trenersku karijeru.

Ovo mu je prvi posao kao glavni trener, no Silas nikako nije rookie u Ligi. Proveo je 20 sezona kao NBA pomoćnik, radio je u Cavsima, Warriorsima, Hornetsima i na kraju u Mavsima. Zanimljivo je da je Silas bio jako blizu posla kojega je dobio prije nekoliko dana. 2016. godine glavni kandidati za novog trenera Rocketsa su bili D’antoni i Silas. Tko čeka, dočeka.

Silas je poznat po sjajnom odnosu s igračima, a zvijezde ga obožavaju. Luka ističe Silasa kao jedan od glavnih razloga njegovog napretka. Isto tako, napada Mavsa je najbolji u Ligi, a Silas je jedan od glavnih kreatora tog napada. Upravo te referencu su mu donijele posao u Rocketsima. Rakete su definitivno totalno ispremještale stvari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*