“Ako ode, otišao je. Naslov je svakako naš!”

Uz trade Anthony Davisa najveća priča ovoga ljeta će biti Kevin Durant. On je ponovno slobodni igrač, no čini se da bi ovaj puta mogao čak i promijeniti ekipu. Dosada je bilo gotovo sigurno da potpisuje sa Warriorsima, no ove godine su se pojavile neke sumnje.

Prvenstveno, Durant se ne čini sretnim kao prijašnjih godina. Naslov je osvojen, zadani cilj je ostvaren, a čini se da mu polako nestaje motiva za igru s ovom ekipom. To je bilo vidljivo na utakmici protiv Spursa koju su Warriorsi sinoć izgubili. Iako je ubacio 24 poena, Durantova igra nije izgledala baš najbolje. Carinio je loptu, forsirao u napadu, jako je loše izgledao u povratku nakon povrede.

Kada na to dodamo sukob s Greenom početkom godine kada su se gotovo potukli, sve upućuje da bi Durant mogao u potragu za novom ekipom na ljeto. Njegov “najbolji” prijatelj Green je izjavio kako mu je totalno svejedno što će Kevin odlučiti, on ima samo jedan cilj. -“Ako ode, otišao je. Ako ostane, ostao je. Jedino što je bitno je to da ćemo mi ove godine još jednom osvojiti naslov. Vrlo jednostavno. Ništa drugo nije bitno.”-

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*