Njih bi navijači Golden Statea najviše voleli videti u svom dresu!

Fadeaway World

Warriorsi su najjača ekipa NBA lige. Jedini imaju 4/5 Allstara u petorci, i trenutno dominiraju ligom i playoffom. Uspeli su pametnim pickovima oformiti odličnu jezgru. Curry, Klay i Green su došli preko drafta, a i pametnim investicijama poput Iggya i Livingstona ispolirati tu petorku. Uz to uspeli su potpisati i Duranta i stvoriti “Supertim”. No portal Fadeaway World je odlučio napraviti popis 5 igrača koji bi ovu već premoćnu ekipu doveli na još jednu razinu više.

5 DeMarcus Cousins

Jedina slaba tačka ove ekipe je centarska pozicija. Tamo ordinira solidni Zaza Pachulia, no dolaskom Boogiea bi neverovatno napredovali. Zamenite Zazu s nekim ko postiže 27 poena i ima oko 11 skokova u proseku i dobijate verovatno najjaču ekipu u istoriji lige. Jedini problem bi bio njegov karakter, te činjenica da imaju još jednog igrača koji obožava pričati sa sucima Draymonda Greena. No verujem da bi rado plaćali kazne za tehničke ukoliko dobiju ovakvog igrača.

4 Eric Gordon

Kandidat za Najboljeg šestog igrača lige bi bio idealan dodatak klupi Warriorsa. Čovek koji je postigao ove sezone 246 trojki za Rakete bi se savršeno uklopio u Kerrovu košarku. Kada imate Currya i Klaya u petorci koji nemilice trpaju izvana, dodajte tome i Gordona s klupe i protivničke obrane će celu utakmicu morati biti na oprezu. Ne postoji scenario gde nijedan od ove trojice neće ubaciti barem 4-5 trojki po meču.

http://cdn.fansided.com

3 Anthony Davis

Još jedan član Pelicansa bi se možda čak i bolje uklopio od Boogiea. Strašan obrambeni igrač koji bi zatvorio sve rupe i odlično zaštitio obruč je zapravo jedina stvar koja fali Warriorsima (Durant im je najbolje bloker). Bekovi bi mogli igrati presing bez problema znajući da im igrač kao Davis čuva leđa. Uz to svake godine je napredovao i u napadu, te je čak dodao i trojku u svoj i ovako veliki repertoar. Odlično bi se uklopio jer i sam Davis voli trčati u leđa, tj u kontru, a Curry i ostali ne bi imali težak zadatak baciti loptu iznad obruča znajući da Davis sve to može pohvatati.

2 Giannis Antetokomnpo

The Greek Freak je verovatno želja svih ekipa u ligi. Biser Bucksa je neviđeno napredovao ove sezone i sigurno je budući MVP kandidat. Vodio je ispovređivane Buckse do playoffa i tamo su pružili odličan otpor Raptorsima iako je većini to bio prvi nastup u playoffu. Ne bi imao problema uklopiti se u napad jer je i sam nesebičan i nije ball hog. Idealna zamena za Iggya i uz to njegov plafon je puno puno viši. Uz Duranta i Giannisa imali bi neverovatno dugačku postavu s kojom bi se i najbolji napadi lige sigurno mučili.

1 Nikola Jokić

Već smo spomenuli kako bi Warriorsima odlično legao jedan centar, a za njihov napad verovatno ne postoji bolja opcija od Jokera. Zamislite samo njegov smisao za pas u ekipi Golden Statea. Bili bi praktički nezaustavljivi, a Joker je uz to veoma mlad igrač i nije niti blizu svog punog potencijala. S ovakvom ekipom bi se sigurno mogao odlično razviti, a uz to bi dobio i sjajnu priliku u borbi za prsten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*