Stravična povreda Haywarda obeležila otvaranje sezone

Svega pet minuta na terenu proveo je Gordon Hayward, igrajući za svoj novi tim iz Bostona, kada je pri pokušaju alley upu nezgodno doskočio i – ispostavilo se – završio sezonu.Irving mu je pokušao baciti alley up, Hayward je zapeo u zraku, nezgodno pao te je doživio otvoreni prijelom zgloba. Užasna stvar za videti i ogroman udarac ambicijama Kelta u novoj sezoni. Stravična povreda naterala je sve prisute da se uhvate za glavu, i da na trenutak zaborave na sva rivalstva, na probleme, pa i na košarku.

Ostaće zabeleženo da je Cleveland pobedio svog velikog rivala Boston sa 102 – 99, a da se Boston vratio sa – 18, a da se Kyrie Irving po prvi put vratio u svoj grad i da je pružio odličnu partiju (22 poena, 10 asistencija, 4 skoka), i da je imao šut za produžetke:

 

 

 

Lebron James predvodio je svoj tim do poebede i delila ga je samo jedna asistencija do triple doubla – imao je 29 poena, 16 skokova, i 9 asistencija. Love je dodao 15 poena i 11 skokova, Rose je uz 14 poena imao 4 skoka, a 10 poena sa klupe ubacio je JR Smith. Kod Bostona, Brown je postigao 25 poena uz 6 skokova, dok je odličan bio i rookie Tatum sa 14 poena i 10 skokova.

9 Trackbacks / Pingbacks

  1. Neće moći, Kevine Durante! - Ostatak Sveta
  2. I Hawksi ostali bez najboljeg - Ostatak Sveta
  3. Boogie Cousins u Bostonu... nakon ove odluke NBA sve je moguće! - Ostatak Sveta
  4. Dobre vesti u Gardenu! - Ostatak Sveta
  5. Najveća radost i bol Dannya Aingea - Ostatak Sveta
  6. Kralj protiv vojske - Ostatak Sveta
  7. Prokletstvo igrača koji su napustili Utah Jazz! - Ostatak Sveta
  8. Hayward šteti Keltima? - Ostatak Sveta
  9. Najveća enigma Kelta - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*