Durant ponovo out

Prvaci su se porazom od Bucksa i službeno oprostili od prvog mjesta u konferenciji. Nakon što ih je u posljednje vrijeme pogodio niz povreda, cijela velika četvorka je bila izvan stroja, nije se od njih ni očekivao pohod na prvo mjesto. No sinoć su se vratili Durant i Green nakon nekoliko utakmica, a Kevin je uspio odigrati samo 17 minuta prije nego je isključen.

Nervozni Durant nije bio zadovoljan sa sudačkim odlukama, te je poludio a onda je morao pod hladan tuš. Suci ga nisu htjeli trpjeti i isključili su ga. Inače mirni Durant je ovim isključenje došao do brojke 5, a pokupio je čak 14 tehničkih grešaka ove sezone. Dosada je u karijeri imao samo dvije… Inače Durant trenutno dijeli drugo mjesto po broju isključenja u jednoj sezoni s Larry Sandersom. Prvi je naravno neponovljivi Sheed.

 

Upravo je to isključenje i prelomilo utakmicu. Durant je ispao van 2 sekunde do poluvremena, a Middelton je kapitalizirao njegovu glupost s dva bacanja i tako zatvorio seriju Bucksa od 11-0 s kojom su završili poluvrijeme. Iduću dionicu su završili s još 9 poena prednosti i tu je priči bio kraj. Warriorsi se nisu uspjeli vratiti u meč bez svog ponajboljeg igrača i Bucksi su slavili

Giannis je bio standardno najbolji u redovim pobjednika. Ubacio je 32 poena uz 5 asista, dok je Middelton dodao 23 a Bledsoe 20 ubačaja. Cook je odigrao utakmicu karijere za Warriorse. Utrpao je čak 30 poena uz odličan 12/15 šut, te je bio savršen iza linije 7,24 gdje je ubacio 5 trojki iz 5 pokušaja.

1 Trackback / Pingback

  1. Još jedna povreda u taboru šampiona! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*