Da li će nakon ovoga Durant poželeti da napusti GSW?

Možeš vratiti titulu u Oakland, možeš biti najboji strelac, MVP finala, hladnokrvni scorer kojeg je teško zaustaviti… ali, u timu GSW zna se ko je gazda. A gazda se zove Draymond Green.

A Draymond ko Draymond, niko ne štedi. A Durant je njegova ‘redovna’ mušterija. Tako jebilo i sinoć kada mu je Green održao verbalnu lekciju i jedan krakti motivacioni govor. Durant je slušao pognute glave…

A ovo nije prvi put da se tako nešto događa. Setimo se januara 2017. kada je Green tokom time outa osuo paljbu po Durantu ili kada ga mu je nakon poraza u play offu od Pelicansa usred noći slao poruke i ponudio izazov. Durant je za sada to shvatao kao jednu vrstu motivacije, no da li Green polako postaje iritantn i za njega:

Kevin Durant je prošle godine vratio titulu u Oaklend, i za to je nagrađen svojim prvim prstenom i titulom MVP-a. Nakon toga je vođen sportskim motivima potpisao novi, 1 + 1, ugovor sa Warrirosima sa tim da je u drugoj godini imao opciji da sam bira svoj status i uslove, tzv. ‘player opcija’.

Nedavno je Durantula obznanio kako će aktivirati player opciju, i kako će u nameri da postigne dogovor za veću sumu sa Warriorsima ovoga leta postati slobodni agent. Durant ima garantovanih 26 miliona dolara za zadnju sezonu, a sada on želi tu sumu ispregovarati i zaraditi, prema procenama, i desetak miliona više.

To je dodatno otvorilo prostora za spekulacije o njegovom odlasku:

Koje su Durantove opcije?

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Warriorsi ostaju bez ključnog igrača? - Ostatak Sveta
  2. Durant ili Green? Jedan mora otići! - Ostatak Sveta
  3. Draymond: "Možemo i bez tebe k***o!" - Ostatak Sveta
  4. Durant strikes again: Posle ovoga njegovi saigrači iz Oklahome biće ljuti! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*