Boogie i Isaiah ponovo zajedno?

SBNation

Osim Lebrona jedan od najtraženijih slobodnih igrača na tržištu će biti Demarcus Cosusins. Naravno, pod uvjetom da odlučit otići iz Pelicansa. Zasada se još ništa ne zna, no vjerujemo da bi većina ekipa voljela vidjeti ovog centra u svojim redovima. Osim njega, slobodan igrač je i Isaiah Thomas. Omaleni bek koji je promijenio dva kluba ove sezone.

Nakon što je odigrao sezonu karijere u Bostonu, otišao je put Cavsa za Irvinga. Tamo se nikako nije snašao, pa su ga Cavsi odlučili poslati u Lakerse. Pod Waltonom je počeo igrati puno bolje, pružio je neke jako dobre partije te je Walton izjavio kako bi ga volio zadržati. Uz sve ovo napokon se potpuno oporavio od povrede kuka, koju vuče još od prošlogodišnjeg playoffa kada je igrao za Boston.

“Maleni” ostaje u La-la Landu?

Boogie i Thomas su stari prijatelji, igrali su zajedno u Sacramento Kingsima tri sezone i obojica su izjavili kako obožavaju igrati jedan s drugim. Sada je Thomas objavio na Twitteru kako bi volio ponovo udružiti snage s Boogiem.

Lakersi imaju jako puno prostora pod capom, a prva meta im je Lebron James. Njegova budućnost još nije sigurna, čak i da ode iz Cavsa ne vjerujem da su mu Lakersi prva opcija. Tako da se oni moraju okrenuti drugim metama. Prva je već duže vrijeme PG, no i on je izjavio kako bi htio ostati u Oklahomi. Tada bi se mogli okrenuti i Cousinsu, jer novaca pod capom sigurno imaju, a imaju i rupu na centarskoj poziciji. Randle će gotovo sigurno otići, tako da ostaje naš Ivica Zubac koji bi bio odličan back up Boogieu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*