Završena sezona za Boogiea, Davis u suzama

Kakav peh za Demarcusa i Pelicanse. U posljednjim trenutcima sinoćnje utakmice protiv Houston Rocketsa Demarcus Cousins je doživio povredu zbog koje je njegova sezona sigurno završena. Borio se za skok, kontakta nije bilo, no Boogie je nezgodno stao i uhvatio se za tetivu. Morali su ga iznijeti s terena i sumnjalo se na najgore.

Nakon utakmice crne slutnje su se obistinile. Boogie je pokidao ahilovu tetivu što automatski znači operacija i 6-8 mjeseci oporavka. Ovo je ogroman udarac za Pelicanse, ostali su bez ponajboljeg igrača i sada će borba za playoff biti još teža. Prava šteta za Demarcusa koji je ove sezone bio u odličnoj formi, a trebao je i debitirati u playoffu. Postizao je 25 poena uz gotovo 13 skokova u prosjeku, a imao je neke fantastične predstava poput one protiv Kingsa kada je ubacio 41 poen uz 23 skoka.

Njegov suigrač i drugi dio Twin Towera Anthony Davis je bio vidno razočaran s ovom povredom. Čak se rasplakao u svlačionici kada je saznao da je sezone za Boogiea završena. Njih dvojica su činila najbolji froncourt par Lige, te su dominirali gotovo svaku utakmicu i vodili Pelikane u playoff.

 

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tko mijenja Boogiea? - Ostatak Sveta
  2. Neke ptice nikad ne polete... - Ostatak Sveta
  3. Velika zvezda napušta 'jato'!? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*