Drži se Mirza!

Naš krilni košarkaš, Mirza Teletović s veliki je očekivanjima ušao u ovu sezonu. Prošle se dosta tražio, te je imao neke dobre utakmice u dresu Bucksa no očekivanja nije ispunio. Za ovu sezone se bolje pripremio, upoznao je ekipu i činilo se kako se Mirza polako privikava na Kidda i ostale suigrače. No to je došla povreda koljena, točnije hrskavice.

Mirza je morao pod nož, te je već nekoliko tjedana izvan stroja. Oporavak je dobro tekao, no Mirza je sada opet završio u bolnici. Zadnjih dana Mirza je osjetio da nešto nije u redu, loše se osjećao i zatražio je pomoć liječnika. Nažalost ispostavilo se da opet ima problema s plućima. Podsjetimo se, prije nekoliko sezone Mirza je prebolio plućnu emboliju, a sada su se pojavili ugrušci u plućima.

Pod stalnom je prismotrom liječnika, a kako prvi nalazi govore situacija ipak nije toliko opasna. Izvan je životne opasnosti, a kao uzrok ugrušaka se navode komplikacije koje je imao kod operacije koljena. Trenutno je u bolnici i dobro se oporavlja, no još uvijek se ne zna kada će se vratiti na parkete.

1 Trackback / Pingback

  1. Svestrani Jokić, raspucani Mirotić, Teo i Nurkić po navici! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*